Almanya'da Türk avukat

Lavender Restaurant Düsseldorf – deneyimim, fiyatlarım ve menüm

<yoastmark https://www.eyesillnesses.com/wp-content/uploads/2023/09/مطعم-لافندر-دوسلدورف.png 720w, https://www.eyesillnesses.com/wp-content/uploads/2023/09/مطعم-لافندر-دوسلدورف-300x169.png 300w

Lavanta Restoranı Düsseldorf. Almanya’da otantik Türkçe restoranlarının pek çok hayranı var. Bu ister Türkçe sakinler aracılığıyla olsun, ister turistler ve yerel vatandaşlar aracılığıyla olsun. Bu daha uzun Düsseldorf Lavanta Restoranı Bu Alman şehrinin en ünlü Türkçe restoranlarından biri, yenilenen tatlı ve içecek çeşitlerinin yanı sıra çeşitli Türkçe ve dünya yemekleri sunmaktadır. Restoranda mükemmel hizmetin yanı sıra taze, kaliteli yemekler de sunulmaktadır.

<yoastmark sınıfı=

Bugünkü yazımızda Düsseldorf’taki Lavanta Restoranını öne çıkaracağız. Siz değerli takipçilerimize web sitemizde tanıtacağız hawaaworld.news Adresi ve iletişim bilgileri. Ayrıca fiyatlara ve hizmet kalitesine de göz atacağız. Birçok müşterinin görüşleri ve değerlendirmeleri sayesinde.

Lavanta Restoranı Düsseldorf

Genellikle Lavanta Restoranı cadde üzerinde yer almaktadır. Rheindorfer Weg3 bir şehirde Erkrath, Almanya. Onun telefon numarası +49 172 9801135. Restoranın sahibi Bay Yaman NajjarKendisi Suriye uyrukludur.


Ayrıca okuyun:Adam’s Arabic Restaurant yakınımdaki bir Türkçe restoranı

  • Restoranda Suriye, Lübnan, Türk ve Mısır mutfağı dahil olmak üzere çeşitli Türkçe ve dünya yemekleri sunulmaktadır.
  • Ana yemeklerden tatlılara, içeceklerden her damak tadına uygun zengin bir menü sunuyor.
  • Rahat ve romantik bir atmosfere sahiptir.
  • Restoran hem yerli halk hem de turistler arasında oldukça popülerdir ve 2023 yılında Düsseldorf’un En İyi Restoranı da dahil olmak üzere birçok ödül kazanmıştır.
  • Lavender Restaurant, 2022 yılında Düsseldorf’un En İyi Romantik Restoranı ödülüne layık görülmüştür.
  • Lavender Restaurant, 2021 yılında Düsseldorf’un En İyi Aile Restoranı ödülüne layık görülmüştür.
  • Bay Najjar, Türkçe mutfağı alanında uzmandır ve Almanya’daki birçok ünlü Türkçe restoranında çalışmıştır.

Lavender Restaurant Düsseldorf yemekleri

Lavender Restaurant’ın yemek menüsü çeşitliliği ve kalitesiyle öne çıkıyor. Restoranda en lezzetli Türkçe ve dünya yemeklerini hazırlayan, en yetenekli Suriyeli ve Türkçe şefler ve aşçılardan oluşan seçkin bir grup bulunmaktadır. Suriye, Lübnan, Türk ve Mısır mutfağı dahil. Menüdeki ana yemekler, tatlılar ve içecekler şöyle:

Read:Münih’in en iyi kardiyoloğu
  • Türkçe mutfağı: İçli köfte, shawarma, ızgara et, fattuş, humus, tabbouleh, bakla, falafel ve diğerleri.
  • Uluslararası Mutfak: Pizza, makarna, hamburger, kızarmış tavuk, kızarmış balık vb.
  • Türkçe tatlıları: Künefe, baklava, basbusa, katayef ve diğerleri.
  • Uluslararası tatlılar: Dondurma, kek, kek vb.
  • Türkçe içecekleri: Türkçe kahvesi, Türkçe çayı, meyan kökü ve diğerleri.
  • Uluslararası içecekler: Kahve, çay, meyve suyu, kola vb.

Suriye restoranının yönetimi, yemeklerini hazırlarken en iyi taze malzemeleri kullanmaya özen gösteriyor, bu da lezzetli ve seçkin yemeklerin sunulmasını sağlıyor. Yemek listesi aynı zamanda şimdi göstereceğimiz gibi makul fiyatlarıyla da öne çıkıyor ve bu da onu herkes için ideal bir seçim haline getiriyor.


Ayrıca okuyun:Al-Azaem Restaurant Essen – deneyimim, fiyatlarım ve menüm

Lavanta Restoranı Düsseldorf fiyatları

Bu Türkçe restoranı, her zevke uygun makul fiyatlarıyla öne çıkıyor. Ana yemeklerin fiyatı 10 ile 20 avro arasında değişirken, tatlı ve içeceklerin fiyatı ise 5 ile 15 avro arasında değişiyor. Restoran ayrıca aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli indirimler ve teklifler sunmaktadır:

Read:Kanada’daki Türkçe doktorların rehberi
  • Hafta içi 12:00 – 15:00 saatleri arasında tüm yemeklerde %10 indirim.
  • Cuma ve cumartesi günleri tüm tatlılarda %50 indirim.
  • Toplam fatura üzerinden %15 indirim sağlayan 6 veya daha fazla kişiden oluşan gruplara özel teklif.

Lavender Restaurant’ta geçerli olan indirim ve fırsatlar hakkında daha fazla bilgiye restoranın web sitesini ziyaret ederek veya telefonla arayarak ulaşabilirsiniz.

Lavender Restaurant Düsseldorf hizmetleri

Sunulan lezzetin lezzeti ne olursa olsun. Düsseldorf’taki Lavanta Restoranı, burada sunulan hizmetlerin kalitesiyle öne çıkmaktadır; personel, müşterilere mükemmel ve güler yüzlü hizmet sunmaya isteklidir. Restoran aynı zamanda rahat ve romantik bir atmosfere sahiptir; bu da onu ailenizle veya arkadaşlarınızla yemek yemek veya eşinizle romantik bir gece geçirmek için ideal bir mekan haline getirir.


Ayrıca okuyun:Hamburg’un en iyi Türkçe restoranları

Restoran, açık havada sigara içme alanının yanı sıra geniş bir iç alana sahiptir. Restoran aynı zamanda eve teslimat hizmeti de sunarak müşterilerin restoranın leziz yemeklerinin tadını evlerinde çıkarmasını kolaylaştırıyor.

Lavender Restaurant Dusseldorf ile yaşadığım deneyim

Lavender Restaurant Almanya Düsseldorf müşterilerden çok sayıda olumlu yorum aldı. Bu övgüler, restorandaki yemek, servis ve harika atmosferin kalitesinin en iyi kanıtıdır. İşte bazı dikkate değer yorumlar:

Read:Frankfurt’un en iyi Türkçe çocuk doktoru
  • “Lavanta Restoran’da harika bir akşam geçirdim. Yemekler çok lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Kesinlikle tekrar geleceğim.” – Bayan Sarah.
  • “Türkçe yemeklerinin hayranıyım ve Lavender Restaurant’ta harika bir akşam geçirdim. Yemekler lezzetli ve çeşitliydi, servis ise güler yüzlü ve etkiliydi.” – Elsayed Muhammed.

  • “Lavanta Restoran’ın atmosferi çok rahat ve romantikti. Bu restoranda kocamla romantik bir akşam geçirmekten keyif aldım.” – Bayan Maryam.

Düsseldorf’taki Türkçe restoranları

Aynı bağlamda, geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili kapsamlı bir makale yayınladığımızı da belirtelim… Düsseldorf’taki Türkçe restoranlarıVe Düsseldorf’taki en iyi Suriye restoranı hakkında bir makale. Bu makalelerde size Düsseldorf’taki en iyi Türkçe ve Suriye restoranları hakkında yemek listesi, fiyatlar, konum ve müşteri yorumlarını içeren ayrıntılı bilgiler sunuyoruz.

Düsseldorf'taki en iyi Suriye restoranıDüsseldorf'taki en iyi Suriye restoranı
Düsseldorf’taki en iyi Suriye restoranı

Sonuç olarak Lavender Restaurant Dusseldorf’un Türkçe ve dünya yemeklerini sevenler için ideal bir seçim olduğunu söyleyebiliriz. Olağanüstü bir yemek deneyimi sunan bir restoran arıyorsanız, restoran yemek kalitesi, servis ve harika atmosfer, özellikle de makul fiyatlar ile öne çıkıyor.

Previous post
Aisha bin Hamad Al Attiyah Hastanesi
Next post
Alman kabinesi, Almanya’da göçmenlere yönelik yeni vatandaşlığa kabul yasa taslağını onayladı